Imprimeix

Què és el 5contra5?

I edició del circuit de futbol sala 5contra5

5contra5 és un Circuit de futbol sala creat amb la idea d’oferir als amants del futbol l’opció de disputar competicions al llarg de tot l’any i gaudir de la pràctica esportiva en un ambient de competició i cordialitat entre tots els participants.

CampusEsport sempre pensa a oferir el millor servei possible als aficionats que confien en nosaltres a l'hora de participar en les nostres competicions.
Temporada a temporada hem introduït novetats encaminades a proporcionar el grau de satisfacció més alt als participants, això sí, amb una relació qualitat-preu molt ajustada.

Caracteristiques:
•    Terreny de joc: Camp interior de futbet, de 40 x 20 m, amb paviment Taraflex dissenyat per absorbir cops, i amb altres característiques de seguretat i d'higiene, com ara la resistència al foc i a determinats bacteris. Destaca la gran adaptabilitat d'aquest paviment als esports de sala. Il·luminació natural i artificial. Marcador electrònic. Vestuaris completament equipats.
•    Web de la competició: Resultats, classificacions, estadístiques, informació sobre la competició,  cada equip, fitxa personal de cada jugador...i molt més!
•    Sistema de competició: Lliga + Fase Final. Mínim de 9 partits garantits.
•    Premis individuals pels jugadors més destacats: Máxim golejador, Porter menys golejat i MVP (Millor jugador de la competició)

El circuit es divideix en tres competicions, que es disputen durant tot l’any:
•    Lliga de Tardor
•    Lliga de Primavera
•    Lliga d’Estiu
Cada competició està dissenyada perquè hi participin 10-20 equips dividits en grups de 10-13 equips (aquest límit pot variar segons el nombre final d’inscrits, sense que això perjudiqui el mínim de partits a jugar).

Participants:
Les nostres instal·lacions estan obertes a tothom.
Els equips amb 5 jugadors membres de la UIB o socis anuals de CampusEsport gaudeixen d'un preu especial (Preu UIB).

Jugadors sancionats

Primavera 2020
Jugador Equip Durada Finalitza
Icon
Icon