Abel Cabeza de Vaca Vaca

Fotografia de Abel Cabeza de Vaca Vaca
Nom Abel Cabeza de Vaca Vaca
Naixement 1990 (32 anys)
Posició Ala
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Play-off 1a Estiu 2022
Guanyador
Playoff 1a Estiu 2017
3er classificat
Play-Off 2a Primavera 2022
4t classificat
Play-Off 2a Tardor 2021-2022
4t classificat
Playoff 1a Primavera 2017
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Tardor 2022-2023 DUKTIL B./F.ESCRIBANO Ala
Estiu 2022 DUKTIL B./F.ESCRIBANO Ala
Primavera 2022 DUKTIL B./F.ESCRIBANO Ala
Tardor 2021-2022 DUKTIL B./F.ESCRIBANO Ala
Primavera 2020 Fundación Escribano Ala
Tardor 2019-2020 Fundación Escribano Ala
Primavera 2018 SYR Pivot
Tardor 2017-2018 SYR Ala
Estiu 2017 SYR Pivot
Primavera 2017 SYR Pivot
Tardor 2016-2017 SYR Pivot
Totals 1188.5 102 133 21 125 1 0 0 0 0 0 11 1 1