Luís Manuel Gómez Muñoz

Fotografia de Luís Manuel Gómez Muñoz
Nom Luís Manuel Gómez Muñoz
Naixement 1984 (38 anys)
Posició Jugador

Palmarès

Play-off 1a Estiu 2022
Guanyador
Playoff 1a Estiu 2017
3er classificat
Play-Off 2a Primavera 2022
4t classificat
Play-Off 2a Tardor 2021-2022
4t classificat
Playoff 1a Primavera 2017
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Tardor 2022-2023 DUKTIL B./F.ESCRIBANO Pivot
Estiu 2022 DUKTIL B./F.ESCRIBANO Pivot
Primavera 2022 DUKTIL B./F.ESCRIBANO Pivot
Tardor 2021-2022 DUKTIL B./F.ESCRIBANO Pivot
Primavera 2020 Duktil Balear Jugador
Primavera 2018 SYR Tanca
Tardor 2017-2018 SYR Tanca
Estiu 2017 SYR Ala
Primavera 2017 SYR Ala
Tardor 2016-2017 SYR Ala
Totals 852.5 79 49 23 99 3 0 0 0 1 0 8 0 0