Roberto Gómez Ordóñez

Fotografia de Roberto Gómez Ordóñez
Nom Roberto Gómez Ordóñez
Sobrenom Rober
Naixement 1990 (31 anys)
Alçada 170cm
Pes 71kg
Posició Tanca
Peu dominiant Esquerrà

Palmarès

Tardor 2019-2020
MVP (Or)
Tardor 2019-2020
Màxim golejador (Or)
Tardor 2018-2019
Màxim golejador (Plata)
Estiu 2018
MVP (Or)
Tardor 2017-2018
MVP (Plata)
Estiu 2016
MVP (Plata)
Estiu 2016
Màxim golejador (Plata)
Primavera 2016
MVP (Or)
Primavera 2016
Màxim golejador (Or)
Estiu 2015
Màxim golejador (Plata)
Primavera 2015
MVP (Plata)

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Primavera 2020 Jardines Campaner Pivot
Tardor 2019-2020 Jardines Campaner Pivot
Estiu 2019 Jardines Campaner Pivot
Primavera 2019 Jardines Campaner Pivot
Tardor 2018-2019 Isleño Balear Tanca
Estiu 2018 Jardines Campaner Tanca
Primavera 2018 Jardines Campaner Tanca
Tardor 2017-2018 OIB Architecture Tanca
Estiu 2017 OIB Architecture Tanca
Primavera 2017 OIB Architecture Tanca
Primavera 2016 Star Terrestres Tanca
Tardor 2015-2016 Star Terrestres Tanca
Estiu 2015 Star Terrestres Tanca
Primavera 2015 Star Terrestres Tanca
Totals 157 295 355 0 0 0 0 0 0 9 19 1 1