Roberto Gómez Ordóñez

Fotografia de Roberto Gómez Ordóñez
Nom Roberto Gómez Ordóñez
Naixement 1990 (31 anys)
Alçada 170cm
Pes 71kg
Peu dominiant Esquerrà

Palmarès

Tardor 2019-2020
MVP (Or)
Tardor 2019-2020
Màxim golejador (Or)
Tardor 2018-2019
Màxim golejador (Plata)
Estiu 2018
MVP (Or)
Tardor 2017-2018
MVP (Plata)
Primavera 2016
MVP (Or)
Primavera 2016
Màxim golejador (Or)
Estiu 2015
Màxim golejador (Plata)
Primavera 2015
MVP (Plata)

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Primavera 2020 Jardines Campaner Pivot
Tardor 2019-2020 Jardines Campaner Pivot
Estiu 2019 Jardines Campaner Pivot
Primavera 2019 Jardines Campaner Pivot
Tardor 2018-2019 Isleño Balear Tanca
Estiu 2018 Jardines Campaner Tanca
Primavera 2018 Jardines Campaner Tanca
Tardor 2017-2018 OIB Architecture Tanca
Estiu 2017 OIB Architecture Tanca
Primavera 2017 OIB Architecture Tanca
Primavera 2016 Star Terrestres Tanca
Tardor 2015-2016 Star Terrestres Tanca
Estiu 2015 Star Terrestres Tanca
Primavera 2015 Star Terrestres Tanca
Totals 150 282 338 0 0 0 0 19 1 1