Joan Ignasi Bibiloni Bennassar

Fotografia de Joan Ignasi Bibiloni Bennassar
Nom Joan Ignasi Bibiloni Bennassar
Sobrenom Nasi
Naixement 1987 (35 anys)
Alçada 183cm
Pes 94kg
Posició Pivot
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Play-Off 2a Primavera 2016
Guanyador
Play-Off 2a Primavera 2015
Guanyador
Play-Off 3a Tardor 2021-2022
2on classificat
Play-Off 2a Primavera 2019
2on classificat
Play-Off 1a Tardor 2015-16
2on classificat
Play-Off 1a Estiu 2018
3er classificat
Playoff 2a Primavera 2017
3er classificat
Play-off 2a Estiu 2022
4t classificat
Play-Off 2a Tardor 2017-18
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Tardor 2022-2023 Distribuciones Anga Pivot
Estiu 2022 Distribuciones Anga Pivot
Primavera 2022 Distribuciones Anga Pivot
Tardor 2021-2022 Distribuciones Anga Pivot
Primavera 2019 OIB Architecture Pivot
Estiu 2018 Jardines Campaner Pivot
Tardor 2017-2018 OIB Architecture Pivot
Estiu 2017 OIB Architecture Pivot
Primavera 2017 OIB Architecture Pivot
Primavera 2016 Star Terrestres Pivot
Tardor 2015-2016 Star Terrestres Pivot
Estiu 2015 Star Terrestres Pivot
Primavera 2015 Star Terrestres Pivot
Totals 971 115 58 14 99 0 0 0 0 0 0 22 1 2