Adrià Vidal Pol

Fotografia de Adrià Vidal Pol
Nom Adrià Vidal Pol
Naixement 1994 (27 anys)
Alçada 170cm
Pes 60kg
Posició Ala
Peu dominiant Ambidextre

Palmarès

Primavera 2019
MVP (Plata)
Play-Off 2a Estiu 2019
Guanyador
Play Off 2a Tardor 2014-15
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2022
2on classificat
Play-Off 1a Tardor 2019-2020
2on classificat
Play-Off 1a Tardor 2021-2022
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2015
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Primavera 2022 Vivers Can Juanito-Redeem Team Ala
Tardor 2021-2022 Árbitro comprao CF Ala
Primavera 2020 Árbitro comprao CF Ala
Tardor 2019-2020 Árbitro comprao CF Ala
Estiu 2019 Árbitro comprao CF Ala
Primavera 2019 Ñoskols Ala
Tardor 2017-2018 Belo Horizonte Ala
Estiu 2017 Ñoskols Ala
Primavera 2015 Ñoskols Ala
Tardor 2014-2015 Ñoskols Ala
Totals 467 51 46 4 54 0 1 0 0 1 0 5 1 0