Alejandro Crespo Fernández

Fotografia de Alejandro Crespo Fernández
Nom Alejandro Crespo Fernández
Naixement 1993 (29 anys)
Alçada 185cm
Pes 70kg
Posició Porter
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Tardor 2018-2019
Porter menys goletjat (Plata)
Play-Off 2a Tardor 2018-19
Guanyador
Play-Off 2a Primavera 2020
2on classificat
Playoff 2a Estiu 2017
3er classificat
Play-Off 1a Tardor 2021-2022
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Tardor 2022-2023 Quiet Everybody Porter
Primavera 2022 Quiet Everybody Porter
Tardor 2021-2022 Quiet Everybody Porter
Primavera 2020 Quiet Everybody Porter
Tardor 2019-2020 Quiet Everybody Porter
Estiu 2019 Isleño Balear Porter
Primavera 2019 Quiet Everybody Porter
Tardor 2018-2019 Quiet Everybody Porter
Estiu 2018 Quiet Everybody Porter
Primavera 2018 Quiet Everybody Porter
Tardor 2017-2018 Quiet Everybody Porter
Estiu 2017 Quiet Everybody Porter
Primavera 2017 Werderianos Porter
Tardor 2016-2017 Werderianos Porter
Primavera 2016 Quiet Everybody Porter
Tardor 2015-2016 Quiet Everybody Porter
Estiu 2015 Quiet Everybody Porter
Primavera 2015 Quiet Everybody Porter
Tardor 2014-2015 Quiet Everybody Porter
Primavera 2014 Quiet Everybody Ala
Totals 936 185 57 7 18 0 0 2 652 0 0 8 0 0