Javier Ramón Pallín

Fotografia de Javier Ramón Pallín
Nom Javier Ramón Pallín
Naixement 1994 (28 anys)
Alçada 180cm
Pes 75kg
Posició Pivot
Peu dominiant Ambidextre

Palmarès

Play-Off 1a Primavera 2022
Guanyador
Play Off 2a Tardor 2014-15
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2021-2022
2on classificat
Play-Off 1a Primavera 2020
2on classificat
Play Off 2a Tardor 2013-14
3er classificat
Play-Off 1a Tardor 2019-2020
4t classificat
Play-Off 1a Primavera 2015
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2022 Muppet FC Pivot
Primavera 2022 Muppet FC Pivot
Tardor 2021-2022 Muppet FC Pivot
Primavera 2020 Muppet FC Pivot
Tardor 2019-2020 Muppet FC Pivot
Primavera 2019 Ñoskols Pivot
Estiu 2017 Ñoskols Pivot
Primavera 2015 Ñoskols Pivot
Tardor 2014-2015 Ñoskols Pivot
Tardor 2013-2014 Los Palanquillas Pivot
Totals 768.5 95 26 27 53 0 0 1 0 0 0 4 0 1