J. Antonio Hernández Hernández

Fotografia de J. Antonio Hernández Hernández
Nom J. Antonio Hernández Hernández
Naixement 1983 (39 anys)
Posició Ala
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Play-Off 1a Tardor 2018-19
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2017-18
Guanyador
Playoff 1a Estiu 2017
Guanyador
Playoff 1a Primavera 2017
Guanyador
Playoff 1a Tardor 2016-2017
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2016
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2015-16
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2015
Guanyador
Play Off 1a Primavera 2014
Guanyador
Play-off 1a Estiu 2013
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2019
2on classificat
Play-Off 1a Estiu 2018
2on classificat
Play-Off 1a Primavera 2018
3er classificat
Play Off 1a Tardor 2014-15
3er classificat
Play Off 1a Estiu 2014
3er classificat
Play Off 1a Tardor 2013-14
3er classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2019 Peluquería di Estefano Ala
Primavera 2019 Peluquería di Estefano Ala
Tardor 2018-2019 Peluquería di Estefano Ala
Primavera 2018 Peluquería di Estefano Ala
Tardor 2017-2018 Peluquería di Estefano Pivot
Estiu 2017 Peluquería di Estefano Ala
Primavera 2017 Peluquería di Estefano Ala
Tardor 2016-2017 Peluquería di Estefano Ala
Primavera 2016 Peluquería di Estefano Ala
Tardor 2015-2016 Peluquería di Estefano Ala
Estiu 2015 Peluquería di Estefano Ala
Primavera 2015 Peluquería di Estefano Ala
Tardor 2014-2015 Peluquería di Estefano Ala
Estiu 2014 Peluquería di Estefano Ala
Primavera 2014 Peluquería di Estefano Ala
Tardor 2013-2014 Peluquería di Estefano Ala
Estiu 2013 Peluquería di Estefano Ala
Estiu 2018 Peluquería di Estefano
Totals 673 91 13 0 65 0 0 0 0 0 0 24 0 1