Miguel Borrás Salom

Fotografia de Miguel Borrás Salom
Nom Miguel Borrás Salom
Naixement 1994 (28 anys)
Alçada 178cm
Pes 67kg
Posició Ala
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Play-Off 1a Primavera 2022
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2021-2022
2on classificat
Play-Off 1a Primavera 2020
2on classificat
Play-Off 1a Estiu 2019
2on classificat
Play-Off 2a Tardor 2018-19
2on classificat
Play Off 2a Tardor 2013-14
2on classificat
Play Off 1a Primavera 2014
3er classificat
Play-Off 1a Tardor 2019-2020
4t classificat
Play-Off 2a Primavera 2019
4t classificat
Play-Off 2a Primavera 2016
4t classificat
Play Off 1a Primavera 2013
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2022 Muppet FC Ala
Primavera 2022 Muppet FC Ala
Tardor 2021-2022 Muppet FC Ala
Primavera 2020 Muppet FC Ala
Tardor 2019-2020 Muppet FC Ala
Estiu 2019 Shisha Team Pivot
Primavera 2019 Inter Futsal Ala
Tardor 2018-2019 Inter Futsal Ala
Estiu 2018 Inter Futsal Ala
Primavera 2018 Inter Futsal Ala
Tardor 2017-2018 Inter Futsal Ala
Primavera 2017 Inter Futsal Ala
Tardor 2016-2017 Inter Futsal Ala
Primavera 2016 Inter Futsal Ala
Primavera 2014 Belo Horizonte Ala
Tardor 2013-2014 Belo Horizonte Ala
Primavera 2013 Tenim Fam Ala
Totals 1213.5 136 108 10 140 0 0 1 0 0 0 24 2 1