Mateu Bauzá Solivellas

Fotografia de Mateu Bauzá Solivellas
Nom Mateu Bauzá Solivellas
Naixement 1994 (29 anys)
Posició Tanca
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Play-Off 1a Primavera 2022
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2021-2022
2on classificat
Play-Off 1a Primavera 2020
2on classificat
Play-off 1a Estiu 2022
3er classificat
Play-Off 1a Tardor 2019-2020
4t classificat
Play Off 1a Primavera 2013
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Tardor 2022-2023 Muppet FC Pivot
Estiu 2022 Muppet FC Pivot
Primavera 2022 Muppet FC Pivot
Tardor 2021-2022 Muppet FC Pivot
Primavera 2020 Muppet FC Pivot
Tardor 2019-2020 Muppet FC Pivot
Primavera 2013 Tenim Fam Tanca
Totals 679 56 48 16 61 4 1 0 0 0 0 5 0 0