Cristian Julián Alfaro Sánchez

Fotografia de Cristian Julián Alfaro Sánchez
Nom Cristian Julián Alfaro Sánchez
Naixement 1994 (27 anys)
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Primavera 2017
MVP (Or)
Primavera 2017
Màxim golejador (Or)
Primavera 2016
MVP (Plata)
Primavera 2016
Màxim golejador (Plata)
Tardor 2014-2015
Màxim golejador (Or)

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Primavera 2020 Árbitro comprao CF Pivot
Tardor 2019-2020 Árbitro comprao CF Pivot
Estiu 2019 Peluquería di Estefano Pivot
Estiu 2018 Peluquería di Estefano Pivot
Primavera 2018 Peluquería di Estefano Pivot
Tardor 2017-2018 La orden de los Esenios Ala
Estiu 2017 La orden de los Esenios Ala
Primavera 2017 La orden de los Esenios Pivot
Tardor 2016-2017 La orden de los Esenios Pivot
Primavera 2016 La orden de los Esenios Pivot
Tardor 2015-2016 Deportivo D.U.E. Pivot
Primavera 2015 Deportivo D.U.E. Pivot
Tardor 2014-2015 El Rincón de David Pivot
Tardor 2013-2014 Bugaderia Can Miquel Pivot
Primavera 2013 Bugaderia Can Miquel Ala
Tardor 2012-2013 Bugaderia Can Miquel Ala
Totals 101 163 240 0 0 0 0 13 1 1