Cristian Julián Alfaro Sánchez

Fotografia de Cristian Julián Alfaro Sánchez
Nom Cristian Julián Alfaro Sánchez
Naixement 1994 (28 anys)
Posició Pivot
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Primavera 2022
Màxim golejador (Or)
Primavera 2017
MVP (Or)
Primavera 2017
Màxim golejador (Or)
Primavera 2016
MVP (Plata)
Primavera 2016
Màxim golejador (Plata)
Tardor 2014-2015
Màxim golejador (Or)
Play-Off 1a Tardor 2018-19
Guanyador
Playoff 2a Tardor 2016-2017
Guanyador
Play Off 1a Tardor 2014-15
Guanyador
Play Off 1a Primavera 2013
Guanyador
Play Off 1a Tardor 2012-13
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2019-2020
2on classificat
Play-Off 1a Estiu 2018
2on classificat
Playoff 1a Estiu 2017
2on classificat
Play-Off 1a Tardor 2021-2022
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2018
3er classificat
Play-Off 2a Tardor 2017-18
3er classificat
Playoff 1a Primavera 2017
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2016
3er classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2022 Árbitro comprao CF Pivot
Primavera 2022 Árbitro comprao CF Pivot
Tardor 2021-2022 Árbitro comprao CF Pivot
Primavera 2020 Árbitro comprao CF Pivot
Tardor 2019-2020 Árbitro comprao CF Pivot
Estiu 2019 Peluquería di Estefano Pivot
Estiu 2018 Peluquería di Estefano Pivot
Primavera 2018 Peluquería di Estefano Pivot
Tardor 2017-2018 La orden de los Esenios Ala
Estiu 2017 La orden de los Esenios Ala
Primavera 2017 La orden de los Esenios Pivot
Tardor 2016-2017 La orden de los Esenios Pivot
Primavera 2016 La orden de los Esenios Pivot
Tardor 2015-2016 Deportivo D.U.E. Pivot
Primavera 2015 Deportivo D.U.E. Pivot
Tardor 2014-2015 El Rincón de David Pivot
Tardor 2013-2014 Bugaderia Can Miquel Pivot
Primavera 2013 Bugaderia Can Miquel Ala
Tardor 2012-2013 Bugaderia Can Miquel Ala
Totals 2122 119 196 8 300 3 0 0 0 0 0 19 1 2