Alfonso Mir Rey

Fotografia de Alfonso Mir Rey
Nom Alfonso Mir Rey
Naixement 1992 (30 anys)
Alçada 180cm
Pes 80kg
Posició Pivot
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Play-Off 2a Estiu 2018
Guanyador
Play Off 2a Primavera 2013
2on classificat
Play Off 1a Estiu 2012
2on classificat
Play-Off 1a Tardor 2019-2020
3er classificat
Play-Off 1a Estiu 2019
3er classificat
Play-Off 2a Primavera 2019
3er classificat
Play-off 1a Estiu 2013
3er classificat
Play Off 1a Primavera 2012
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2020
4t classificat
Play-Off 1a Tardor 2018-19
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2022 Marcalamar-Pizzería Toscana Tanca
Primavera 2022 Marcalamar-Pizzería Toscana Tanca
Tardor 2021-2022 Marcalamar-Pizzería Toscana Tanca
Primavera 2020 Marcalamar-Pizzería Toscana Tanca
Tardor 2019-2020 Marcalamar-Pizzería Toscana Tanca
Estiu 2019 Marcalamar-Pizzería Toscana Tanca
Primavera 2019 Marcalamar-Pizzería Toscana Tanca
Tardor 2018-2019 Marcalamar-Pizzería Toscana Tanca
Estiu 2018 Marcalamar-Pizzería Toscana Tanca
Estiu 2017 Nuevo Boreal Pivot
Estiu 2013 Nuevo Boreal Pivot
Primavera 2013 Nuevo Boreal Pivot
Tardor 2012-2013 Nuevo Boreal Pivot
Estiu 2012 Nuevo Boreal Pivot
Primavera 2012 Nuevo Boreal Pivot
Totals 1447.5 129 124 29 124 0 0 0 0 0 0 1 0 1