Juan Antonio Terrón Álvarez

Fotografia de Juan Antonio Terrón Álvarez
Nom Juan Antonio Terrón Álvarez
Sobrenom Toni
Naixement 1989 (33 anys)
Alçada 179cm
Pes 75kg
Posició Pivot
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Primavera 2018
MVP (Plata)
Primavera 2018
Màxim golejador (Or)
Tardor 2017-2018
Màxim golejador (Or)
Estiu 2017
Màxim golejador (Or)
Estiu 2012
Màxim golejador (Plata)
Primavera 2012
MVP (Plata)
Primavera 2012
Màxim golejador (Or)
Play-Off 1a Tardor 2018-19
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2017-18
Guanyador
Playoff 1a Estiu 2017
Guanyador
Playoff 1a Primavera 2017
Guanyador
Playoff 1a Tardor 2016-2017
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2016
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2015
Guanyador
Play Off 1a Primavera 2012
Guanyador
Play-Off 1a Estiu 2018
2on classificat
Play Off 1a Primavera 2013
2on classificat
Play-Off 2a Primavera 2022
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2020
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2018
3er classificat
Play Off 1a Estiu 2014
3er classificat
Play Off 1a Estiu 2012
3er classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2022 Leotron Pivot
Primavera 2022 Leotron Pivot
Tardor 2021-2022 Leotron Pivot
Primavera 2020 Leotron Pivot
Estiu 2019 Peluquería di Estefano Pivot
Estiu 2018 Peluquería di Estefano Ala
Primavera 2018 Peluquería di Estefano Ala
Tardor 2017-2018 Peluquería di Estefano Ala
Estiu 2017 Peluquería di Estefano Pivot
Primavera 2017 Peluquería di Estefano Pivot
Tardor 2016-2017 Peluquería di Estefano Pivot
Primavera 2016 Peluquería di Estefano Pivot
Estiu 2015 Peluquería di Estefano Pivot
Primavera 2015 Peluquería di Estefano Pivot
Estiu 2014 Peluquería di Estefano Pivot
Primavera 2013 Jardines Campaner Pivot
Estiu 2012 Polígono United Pivot
Primavera 2012 Polígono United Pivot
Totals 2193 102 185 10 344 0 0 0 4 0 0 4 1 1