J. Antonio Terrón Álvarez

Fotografia de J. Antonio Terrón Álvarez
Nom J. Antonio Terrón Álvarez
Naixement 1989 (31 anys)
Alçada 179cm
Pes 75kg
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Primavera 2018
MVP (Plata)
Primavera 2018
Màxim golejador (Or)
Tardor 2017-2018
Màxim golejador (Or)
Estiu 2017
Màxim golejador (Or)
Estiu 2012
Màxim golejador (Plata)
Primavera 2012
MVP (Plata)
Primavera 2012
Màxim golejador (Or)

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2019 Peluquería di Estefano Pivot
Estiu 2018 Peluquería di Estefano Ala
Primavera 2018 Peluquería di Estefano Ala
Tardor 2017-2018 Peluquería di Estefano Ala
Estiu 2017 Peluquería di Estefano Pivot
Primavera 2017 Peluquería di Estefano Pivot
Tardor 2016-2017 Peluquería di Estefano Pivot
Primavera 2016 Peluquería di Estefano Pivot
Estiu 2015 Peluquería di Estefano Pivot
Primavera 2015 Peluquería di Estefano Pivot
Estiu 2014 Peluquería di Estefano Pivot
Primavera 2013 Jardines Campaner Pivot
Estiu 2012 Polígono United Pivot
Primavera 2012 Polígono United Pivot
Totals 92 166 325 0 0 0 0 3 1 1