Iván Ibarra Rodríguez

Fotografia de Iván  Ibarra Rodríguez
Nom Iván Ibarra Rodríguez
Naixement 1977 (45 anys)
Alçada 178cm
Pes 76kg
Posició Pivot
Peu dominiant Esquerrà

Palmarès

Playoff 2a Tardor 2016-2017
Guanyador
Play Off 1a Estiu 2014
Guanyador
Playoff 1a Estiu 2017
2on classificat
Play Off 1a Tardor 2014-15
2on classificat
Play Off 1a Tardor 2013-14
2on classificat
Playoff 1a Primavera 2017
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2016
3er classificat
Play-Off 2a Tardor 2015-16
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2015
3er classificat
Play Off 2a Primavera 2014
3er classificat
Play Off 1a Tardor 2012-13
3er classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2017 La orden de los Esenios Pivot
Primavera 2017 La orden de los Esenios Tanca
Tardor 2016-2017 La orden de los Esenios Tanca
Primavera 2016 La orden de los Esenios Tanca
Tardor 2015-2016 La orden de los Esenios Pivot
Estiu 2015 La orden de los Esenios Pivot
Primavera 2015 La orden de los Esenios Pivot
Tardor 2014-2015 La orden de los Esenios Pivot
Estiu 2014 La orden de los Esenios Pivot
Primavera 2014 La orden de los Esenios Pivot
Tardor 2013-2014 La orden de los Esenios Pivot
Estiu 2013 La orden de los Esenios Pivot
Primavera 2013 La orden de los Esenios Pivot
Tardor 2012-2013 La orden de los Esenios Pivot
Totals 978.5 133 54 0 71 0 0 0 2 0 0 25 0 0