Enrique Hinojosa García

Fotografia de Enrique Hinojosa García
Nom Enrique Hinojosa García
Naixement 1983 (38 anys)
Alçada 175cm
Pes 55kg
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Tardor 2017-2018
Màxim golejador (Plata)
Primavera 2017
MVP (Plata)
Primavera 2017
Màxim golejador (Plata)
Tardor 2016-2017
MVP (Plata)
Tardor 2016-2017
Màxim golejador (Or)
Estiu 2016
MVP (Plata)
Estiu 2016
Màxim golejador (Or)
Tardor 2015-2016
MVP (Or)
Tardor 2015-2016
Màxim golejador (Or)
Estiu 2015
MVP (Or)
Estiu 2015
Màxim golejador (Or)
Primavera 2015
MVP (Or)
Primavera 2015
Màxim golejador (Or)

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Primavera 2020 Fundación Escribano Pivot
Tardor 2019-2020 Fundación Escribano Pivot
Estiu 2019 Peluquería di Estefano Pivot
Primavera 2019 Peluquería di Estefano Pivot
Estiu 2018 Bar Cine Pivot
Primavera 2018 Residencia Ciudad Jardín Pivot
Tardor 2017-2018 Residencia Ciudad Jardín Pivot
Estiu 2017 Peluquería di Estefano Pivot
Primavera 2017 Peluquería di Estefano Pivot
Tardor 2016-2017 Peluquería di Estefano Pivot
Primavera 2016 Peluquería di Estefano Pivot
Tardor 2015-2016 Peluquería di Estefano Pivot
Estiu 2015 Peluquería di Estefano Pivot
Primavera 2015 Peluquería di Estefano Pivot
Tardor 2014-2015 El Rincón de David Pivot
Estiu 2014 Peluquería di Estefano Pivot
Primavera 2014 Peluquería di Estefano Pivot
Tardor 2013-2014 Jardines Campaner Pivot
Totals 137 288 381 0 0 0 0 2 0 0