Fernando Ferreiro Basurto

Fotografia de Fernando Ferreiro Basurto
Nom Fernando Ferreiro Basurto
Naixement 1982 (38 anys)

Palmarès

Tardor 2019-2020
MVP (Plata)
Tardor 2018-2019
MVP (Or)
Primavera 2018
MVP (Or)
Tardor 2017-2018
MVP (Or)
Estiu 2016
MVP (Or)
Estiu 2016
Màxim golejador (Plata)
Estiu 2015
MVP (Plata)
Tardor 2014-2015
MVP (Or)
Estiu 2014
MVP (Plata)

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Primavera 2020 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Tardor 2019-2020 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Estiu 2019 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Primavera 2019 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Tardor 2018-2019 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Estiu 2018 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Primavera 2018 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Tardor 2017-2018 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Estiu 2017 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Primavera 2017 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Tardor 2016-2017 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Primavera 2016 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Tardor 2015-2016 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Estiu 2015 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Primavera 2015 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Tardor 2014-2015 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Estiu 2014 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Primavera 2014 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Tardor 2013-2014 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Estiu 2013 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Primavera 2013 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Tardor 2012-2013 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Estiu 2012 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Primavera 2012 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Totals 214 435 340 0 0 0 0 4 0 0