Fernando Ferreiro Basurto

Fotografia de Fernando Ferreiro Basurto
Nom Fernando Ferreiro Basurto
Naixement 1982 (39 anys)
Posició Pivot

Palmarès

Primavera 2020
MVP (Or)
Tardor 2019-2020
MVP (Plata)
Tardor 2018-2019
MVP (Or)
Primavera 2018
MVP (Or)
Tardor 2017-2018
MVP (Or)
Estiu 2016
MVP (Or)
Estiu 2016
Màxim golejador (Plata)
Estiu 2015
MVP (Plata)
Tardor 2014-2015
MVP (Or)
Estiu 2014
MVP (Plata)
Play-Off 2a Estiu 2018
Guanyador
Play-Off 2a Primavera 2018
Guanyador
Playoff 2a Estiu 2017
Guanyador
Play Off 2a Estiu 2014
Guanyador
Play-off 2a Estiu 2013
Guanyador
Playoff 2a Tardor 2016-2017
2on classificat
Play Off 2a Primavera 2012
2on classificat
Play-Off 1a Tardor 2019-2020
3er classificat
Play-Off 1a Estiu 2019
3er classificat
Play-Off 2a Primavera 2019
3er classificat
Play Off 2a Primavera 2013
3er classificat
Play Off 2a Estiu 2012
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2020
4t classificat
Play-Off 1a Tardor 2018-19
4t classificat
Play Off 2a Tardor 2014-15
4t classificat
Play Off 2a Tardor 2012-13
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2022 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Primavera 2022 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Tardor 2021-2022 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Primavera 2020 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Tardor 2019-2020 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Estiu 2019 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Primavera 2019 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Tardor 2018-2019 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Estiu 2018 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Primavera 2018 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Tardor 2017-2018 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Estiu 2017 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Primavera 2017 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Tardor 2016-2017 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Primavera 2016 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Tardor 2015-2016 Marcalamar-Pizzería Toscana Ala
Estiu 2015 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Primavera 2015 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Tardor 2014-2015 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Estiu 2014 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Primavera 2014 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Tardor 2013-2014 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Estiu 2013 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Primavera 2013 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Tardor 2012-2013 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Estiu 2012 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Primavera 2012 Marcalamar-Pizzería Toscana Pivot
Totals 3268 244 490 19 371 0 0 0 0 0 0 4 0 0