Árbitro comprao CF

Escut de l'equip: Árbitro comprao CF
110 partits jugats
110
68 partits guanyats
68
5 partits empatats
5
37 partits perduts
37
640 gols a favor 5,82 per partit
640
358 gols en contra 3,25 per partit
358
14 partits sense gols en contra
14
107 partits marcant algun gol
107

Palmarès

Play-off 3a Estiu 2022
Guanyador
Play-Off 2a Estiu 2019
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2019-2020
2on classificat
Play-Off 1a Tardor 2021-2022
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2019
4t classificat

Històric de competicions

Temporada Competició CL PJ PG PE PP GF GC NT NJ
Estiu 2022 Grup 1 Estiu 2022
Estiu 2022 Play-off 3a Estiu 2022
Primavera 2022 Grup 1 Primavera 2022
Primavera 2022 Play-Off 1a Primavera 2022
Tardor 2021-2022 Grup 1 Tardor 2021-2022
Tardor 2021-2022 Play-Off 1a Tardor 2021-2022
Primavera 2020 Grup 1 Primavera 2020
Primavera 2020 Play-Off 1a Primavera 2020
Tardor 2019-2020 Grup 1 Tardor 2019-2020
Tardor 2019-2020 Play-Off 1a Tardor 2019-2020
Estiu 2019 Grup 1 Estiu 2019
Estiu 2019 Play-Off 2a Estiu 2019
Primavera 2019 Grup 1 Primavera 2019
Primavera 2019 Play-Off 1a Primavera 2019
Tardor 2018-2019 Grup 1 Tardor 2018-2019
Estiu 2018 Grup 1 Estiu 2018
Estiu 2018 Play-Off 1a Estiu 2018
Primavera 2018 Grup 1 Primavera 2018
Primavera 2018 Play-Off 2a Primavera 2018