Grup 1 Primavera 2020 Iván Alfaro Sánchez - Árbitro comprao CF

Fotografia de Iván Alfaro Sánchez
Nom Iván Alfaro Sánchez
Naixement 1998 (23 anys)
Dorsal 10
Posició Tanca

Palmarès

Primavera 2020
Màxim golejador (Or)
Estiu 2019
MVP (Or)
Estiu 2019
Màxim golejador (Or)
Estiu 2018
MVP (Plata)
Estiu 2018
Màxim golejador (Plata)
Tardor 2016-2017
Màxim golejador (Plata)

Partits

Jornada
Árbitro comprao CF CSI-F Futsal
Inter Futsal Árbitro comprao CF
Los Cualquiera Árbitro comprao CF
Los Tolitos Árbitro comprao CF
Árbitro comprao CF OLSET Abogados FC
Totals 11 22 0 0 0 0 0 0 3 0 0 0

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Primavera 2020 Árbitro comprao CF Tanca
Tardor 2019-2020 Árbitro comprao CF Tanca
Estiu 2019 Árbitro comprao CF Tanca
Tardor 2018-2019 Peluquería di Estefano Tanca
Estiu 2018 Árbitro comprao CF Pivot
Primavera 2018 Árbitro comprao CF Pivot
Tardor 2017-2018 La orden de los Esenios Ala
Estiu 2017 La orden de los Esenios Ala
Primavera 2017 La orden de los Esenios Ala
Tardor 2016-2017 La orden de los Esenios Ala
Primavera 2016 La orden de los Esenios Ala
Totals 86 127 217 0 0 0 0 0 0 3 10 0 2