Grup 2 Primavera 2020 Jardines Campaner - Informació de l'equip

Palmarès

Play-Off 1a Tardor 2019-2020
Guanyador
Play-Off 1a Estiu 2019
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2019
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2018
2on classificat
Playoff 2a Estiu 2017
2on classificat
Play Off 1a Primavera 2013
2on classificat
Play Off 1a Tardor 2012-13
2on classificat
Play-Off 1a Estiu 2018
3er classificat
Play-Off 2a Primavera 2016
3er classificat
Playoff 1a Tardor 2016-2017
4t classificat

Històric de competicions

Temporada Competició CL PJ PG PE PP GF GC NT NJ
Primavera 2020 Play-Off 1a Primavera 2020
Primavera 2020 Grup 2 Primavera 2020
Tardor 2019-2020 Play-Off 1a Tardor 2019-2020
Tardor 2019-2020 Grup 2 Tardor 2019-2020
Estiu 2019 Play-Off 1a Estiu 2019
Estiu 2019 Grup 2 Estiu 2019
Primavera 2019 Play-Off 1a Primavera 2019
Primavera 2019 Grup 2 Primavera 2019
Estiu 2018 Play-Off 1a Estiu 2018
Estiu 2018 Grup 2 Estiu 2018
Primavera 2018 Play-Off 1a Primavera 2018
Primavera 2018 Grup 2 Primavera 2018
Tardor 2017-2018 Grup 1 Tardor 2017-2018
Estiu 2017 Playoff 2a Estiu 2017
Estiu 2017 Grup 2 Estiu 2017
Primavera 2017 Playoff 2a Primavera 2017
Primavera 2017 Grup 1 Primavera 2017
Tardor 2016-2017 Playoff 1a Tardor 2016-2017
Tardor 2016-2017 Grup 1 Tardor 2016-2017
Primavera 2016 Play-Off 2a Primavera 2016
Primavera 2016 Grup 2 Primavera 2016
Tardor 2013-2014 Play Off 1a Tardor 2013-14
Tardor 2013-2014 Grup 2 Tardor 2013-14
Estiu 2013 Quarts de final 1a - Doble volta
Estiu 2013 Play-off 1a Estiu 2013
Estiu 2013 Grup 2 Estiu 2013
Primavera 2013 Play Off 1a Primavera 2013
Primavera 2013 Grup 2 Primavera 2013
Tardor 2012-2013 Play Off 1a Tardor 2012-13
Tardor 2012-2013 Grup 2 Tardor 2012-2013