Play-Off 1a Estiu 2019 Peluquería di Estefano - Informació de l'equip

Palmarès

Play-Off 1a Tardor 2018-19
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2017-18
Guanyador
Playoff 1a Estiu 2017
Guanyador
Playoff 1a Primavera 2017
Guanyador
Playoff 1a Tardor 2016-2017
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2016
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2015-16
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2015
Guanyador
Play Off 1a Primavera 2014
Guanyador
Play-off 1a Estiu 2013
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2019
2on classificat
Play-Off 1a Estiu 2018
2on classificat
Play-Off 1a Primavera 2018
3er classificat
Play Off 1a Tardor 2014-15
3er classificat
Play Off 1a Estiu 2014
3er classificat
Play Off 1a Tardor 2013-14
3er classificat

Històric de competicions

Temporada Competició CL PJ PG PE PP GF GC NT NJ
Estiu 2019 Play-Off 1a Estiu 2019
Estiu 2019 Grup 1 Estiu 2019
Primavera 2019 Play-Off 1a Primavera 2019
Primavera 2019 Grup 1 Primavera 2019
Tardor 2018-2019 Play-Off 1a Tardor 2018-19
Tardor 2018-2019 Grup 1 Tardor 2018-2019
Estiu 2018 Play-Off 1a Estiu 2018
Estiu 2018 Grup 2 Estiu 2018
Primavera 2018 Play-Off 1a Primavera 2018
Primavera 2018 Grup 2 Primavera 2018
Tardor 2017-2018 Play-Off 1a Tardor 2017-18
Tardor 2017-2018 Grup 2 Tardor 2017-2018
Estiu 2017 Playoff 1a Estiu 2017
Estiu 2017 Grup 2 Estiu 2017
Primavera 2017 Playoff 1a Primavera 2017
Primavera 2017 Grup 2 Primavera 2017
Tardor 2016-2017 Playoff 1a Tardor 2016-2017
Tardor 2016-2017 Grup 2 Tardor 2016-2017
Primavera 2016 Play-Off 1a Primavera 2016
Primavera 2016 Grup 2 Primavera 2016
Tardor 2015-2016 Play-Off 1a Tardor 2015-16
Tardor 2015-2016 Grup 2 Tardor 2015-16
Estiu 2015 Grup 2 Estiu 2015
Estiu 2015 Grup 1 Estiu 2015 - Fase Final
Primavera 2015 Play-Off 1a Primavera 2015
Primavera 2015 Grup 2 Primavera 2015
Tardor 2014-2015 Play Off 1a Tardor 2014-15
Tardor 2014-2015 Grup 2 Tardor 2014-2015
Estiu 2014 Play Off 1a Estiu 2014
Estiu 2014 Grup 1 Estiu 2014
Primavera 2014 Play Off 1a Primavera 2014
Primavera 2014 Grup 2 Primavera 2014
Tardor 2013-2014 Play Off 1a Tardor 2013-14
Tardor 2013-2014 Grup 2 Tardor 2013-14
Estiu 2013 Quarts de final 1a - Doble volta
Estiu 2013 Play-off 1a Estiu 2013
Estiu 2013 Grup 2 Estiu 2013