Playoff 1a Estiu 2017 La orden de los Esenios - Informació de l'equip

Palmarès

Playoff 2a Tardor 2016-2017
Guanyador
Play Off 1a Estiu 2014
Guanyador
Playoff 1a Estiu 2017
2on classificat
Play Off 1a Tardor 2014-15
2on classificat
Play Off 1a Tardor 2013-14
2on classificat
Play-Off 2a Tardor 2017-18
3er classificat
Playoff 1a Primavera 2017
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2016
3er classificat
Play-Off 2a Tardor 2015-16
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2015
3er classificat
Play Off 2a Primavera 2014
3er classificat
Play Off 1a Tardor 2012-13
3er classificat

Històric de competicions

Temporada Competició CL PJ PG PE PP GF GC NT NJ
Tardor 2017-2018 Play-Off 2a Tardor 2017-18
Tardor 2017-2018 Grup 1 Tardor 2017-2018
Estiu 2017 Playoff 1a Estiu 2017
Estiu 2017 Grup 1 Estiu 2017
Primavera 2017 Playoff 1a Primavera 2017
Primavera 2017 Grup 1 Primavera 2017
Tardor 2016-2017 Playoff 2a Tardor 2016-2017
Tardor 2016-2017 Grup 2 Tardor 2016-2017
Primavera 2016 Play-Off 1a Primavera 2016
Primavera 2016 Grup 1 Primavera 2016
Tardor 2015-2016 Play-Off 2a Tardor 2015-16
Tardor 2015-2016 Grup 1 Tardor 2015-16
Estiu 2015 Grup 1 Estiu 2015
Estiu 2015 Grup 1 Estiu 2015 - Fase Final
Primavera 2015 Play-Off 1a Primavera 2015
Primavera 2015 Grup 1 Primavera 2015
Tardor 2014-2015 Play Off 1a Tardor 2014-15
Tardor 2014-2015 Grup 1 Tardor 2014-2015
Estiu 2014 Play Off 1a Estiu 2014
Estiu 2014 Grup 1 Estiu 2014
Primavera 2014 Play Off 2a Primavera 2014
Primavera 2014 Grup 2 Primavera 2014
Tardor 2013-2014 Play Off 1a Tardor 2013-14
Tardor 2013-2014 Grup 2 Tardor 2013-14
Estiu 2013 Quarts de final 1a - Doble volta
Estiu 2013 Play-off 1a Estiu 2013
Estiu 2013 Grup 2 Estiu 2013
Primavera 2013 Play Off 1a Primavera 2013
Primavera 2013 Grup 2 Primavera 2013
Tardor 2012-2013 Play Off 1a Tardor 2012-13
Tardor 2012-2013 Grup 1 Tardor 2012-2013