Imprimeix

Final Lliga d'Estiu 2012

Cosegur Balear va aixecar per primera vegada la Copa del Campió.


La gran final del Play Off de 1a Categoria de la Lliga d’Estiu 2012 de futbol sala es va disputar dimarts dia 11 de setembre entre l’equip Nuevo Boreal (3r clas.) i Cosegur Balear (4t clas.).

Aquest dos equips arribaren a la final després de donar la sorpresa a les seves respectives semifinals, guanyant als favorits de la competició: Polígono United (1r clas. i guanyador de la Lliga Primavera) i Esparta (2n clas.).


El resultat del partit pel 1r lloc va ser de 5 gols a 4 a favor de Cosegur Balear en un partit molt igualat i disputat on va destacar l’actuació del MVP de la competició, Benjamín Rodríguez Nebreda

El partit pel 3r lloc no es va disputar ja que l’equip Esparta va avisar que no es presentava a jugar el partit i, per tant, el resultat va ser de 3-0 a favor de Polígono United.

En definitiva, no varem poder gaudir de l’actuació del Màxim golejador, Héctor Vilanova Tous (Esparta) ni tampoc del Porter menys golejat, Juan Francisco Lara Morey (Esparta).

Pel que fa al Play Off de 2a Categoria, l’equip Motonautica Ensenyat va donar la gran sorpresa al proclamar-se campió d’aquesta categoria després de quedar 8è a la classificació general. Va guanyar la final al Centro Canino Internacional pel resultat de 5 a 3.

Mentre que el partit pel 3r lloc el varen disputar el MarCalamar i el Dudtec F.C. amb victòria dels primers per 8 a 4 gols.

Finalment cal destacar que el trofeu Fair Play va recaure a l’equip Sanjo Crack-Gol que només va rebre 2 targetes grogues en tota la lliga. Felicitats pel vostre joc net!

Després de la gran final, es va dur a terme el lliurament de tots els premis a la Cafeteria del CampusEsport, on també gaudírem d'un bon aperitiu.


Enhorabona a tots els participants i guanyadors, i molta sort per a la Lliga de Tardor que començarà el proper mes!


ATENCIÓ equips play offs Estiu 2012:
En cas que algun equip obtingui un dels premis corresponents als descomptes podrà:
1. Sol·licitar la devolució del preu d’inscripció corresponent ja pagat.
2. Guardar el premi per a la propera competició.

4d.2 Si un equip o jugador no es presenta a la recollida d’un premi, s’entén que hi renúncia i perd el dret a rebre’l.


Abonaments:

Tots els jugadors dels equips premiats que així ho desitgen poden passar per la recepció de Campusesport i donar d'alta el seu abonament.

Us recordem que els abonaments són intransferibles i que la seva durada es limitada.

Són vigents a partir del 12/09/12.

Gràcies.

Jugadors sancionats

Primavera 2020
Jugador Equip Durada Finalitza
Icon
Icon