Imprimeix

Fitxes jugadors i carpetes

Ja podeu recollir les vostres fitxes i carpetes per guardar-les.

 

Les teniu disponibles en la recepció de CampusEsport.

2. Inscripció:

2.1 Un equip constarà com a oficialment inscrit una vegada hagi realitzat el pagament corresponent i hagi lliurat el full d’inscripció degudament complimentat, amb les fotocòpies del membres de la plantilla, i les còpies de les matrícules en cas necessari.

2.2 Per fer qualsevol fitxatge durant la competició cal lliurar una fotocòpia del DNI a la recepció de les instal·lacions, dir a quin equip pertany el jugador i emplenar una fitxa nova amb la fotografia aferrada perquè hi posin el segell de CampusEsport.

2.3 Per facilitar-vos aquest punt, també podeu enviar una copia escanejada del document identificatiu per mail o fax ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la - 971 17 26 03).

2.4 Per 0,50€ els nous fixatges podran fer en la recepció de les instal·lacions esportives dues fotocòpies. Una per a entregar a l'organització allà mateix i una altre per a retallar la foto i aferrarla a la nova fitxa que cal mostrar a l'àrbitre quan es baixi al camp a jugar.

3. Els equips i jugadors:

3.0 L’edat mínima per poder participar en aquesta competició és de 16 anys.

3.1 Els equips que inscriguin a jugadors per a obtenir un descompte i que després no participin en la competició seran privats de qualsevol tipus de descompte en competicions posteriors.

3.2 Al tractar-se d’una mateixa competició dividida en grups, solament està permès jugar en un equip en cada lliga. (Atenció punt 3.4)

3.3 Es poden realitzar tots els fitxatges que es vulgui fins el dia en que comencin les fase finals, a partir d’aquest dia cap equip podrà fitxar a cap altre jugador.

3.4 Es poden fitxar jugadors d’equips que NO s'hagin classificat per als play offs. D’aquesta manera jugadors el·liminats poden continuar jugant.

3.5 Inscripció mínima de 5 jugadors y màxima de 16. Una vegada arribat a aquest límit, si es desitja inscriure a nous participants haurien de donar-se de baixa els jugadors necessaris per a no superar el límit de 16 membres d'un mateix equip.

3.6 Tots els jugadors estan obligats a acreditar la seva identitat a l'arbitre o al personal de l’organització quan aquests ho requereixin.

3.7 Excepcionalment i en cas que el capità no presenti les fitxes corresponents, es permet presentar el DNI o un altre document oficial que acrediti la identitat  dels jugadors INSCRITS.

3.8 Totes les fitxes que es lliuren a l’àrbitre han de dur el segell de CampusEsport a la fotografia, en cas contrari, es considerarà alineació indeguda i es donarà el partit per perdut a l’equip infractor per 6 gols a 0.

Jugadors sancionats

Primavera 2020
Jugador Equip Durada Finalitza
Icon
Icon